Tréningek

Reiki I.

A Reiki I. tanfolyamon a résztvevők meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódnak az univerzális intelligens energiára, a szeretetteljes energia-átadásra, elsajátítják az energiával való gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalják a belső, gyógyító csatornák megnyílását, és saját energiaszintjük megemelkedését. Gyakorlás során megtanulják a kezeléshez szükséges kézpozíciókat. (Bővebben..)

Személyiségünk a munkaeszközünk

Személyes hatékonyságunk – ismereteinken, tudásunkon kívül – elsősorban attól függ, hogyan bánunk önmagunkkal és másokkal. Gondolataink, érzéseink befolyásolják testünk, sejtjeink működését, testérzéseink pedig nagymértékben meghatározzák érzéseinket, gondolatainkat. A tréning célja tudatosítani – és ezáltal módosítani, harmonizálni – ezeket a folyamatokat. Tudatosítani és fejleszteni személyiségünk működését, azt, ahogyan mások hatnak ránk, illetve mi hatunk másokra. (Bővebben..)

Betegségek pszichoszomatikus szemlélete

A kurzus célja a pszichoszomatikus betegségszemlélet kialakítása. Annak bemutatása, hogy a mentális és pszichés funkciók a vegetatív és hormonális szabályozáson keresztül szoros összefüggésben állnak a sejtek, szervek, szervrendszerek szomatikus működésével. Foglalkozunk a stressz és betegség összefüggéseivel, a stressz rizikófaktor szerepével egyes betegségek kialakulásában. Sorra vesszük az egyes szervek, szervrendszerek betegségeinek hátterében fellelhető pszichológiai tényezőket. (Bővebben..)

Női test – női lélek

Nőnek lenni jó, nőnek lenni érték, nőnek lenni öröm. A mindennapi stresszben, rohanásban, hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni. Nőnek lenni jó, de nem könnyű. Annyi elvárásnak kellene megfelelnünk. Tréningünkön arra keressük a választ, hogy Mit jelent számodra Nőnek lenni? A külső elvárásoktól függetlenül Te hogyan szeretnéd megélni nőiességedet? Hogyan juthatsz közelebb legbelső női energiáidhoz? (Bővebben..)

Enneagram tréningek

Az Enneagram egy személyiségtipológia, az embereket hajlamaik és bizonyos rögzült viselkedési mintáik alapján 9 csoportba sorolja. Sikerének titka, hogy amíg a legtöbb személyiségtipológia csak leírja, jellemzi a különböző típusokat, addig ez segítséget is nyújt, irányt mutat a kívánt változás irányába. Ha felismertük a típusunkat, az segít meglátni a hibáinkat, és így szembenézhetünk velük, és túlléphetünk rajtuk. Ugyanígy, az enneagram segít megtalálni azt, amihez valóban tehetségünk van. Minden típusú ember egyéni bánásmódot igényel, ezért az enneagram nagy szolgálatot tehet a társas kapcsolatok építésekor is a magánéletben és a munkahelyen egyaránt. (Bővebben..)

Stressz- és konfliktuskezelés

A tréning célja egyrészt egészségünk, jó közérzetünk megőrzésére hatékony stresszkezelő és stresszoldó technikák elsajátítása. Másrészt megfelelő, hatékony konfliktuskezelési technikákkal a stressz mérséklése mind önmaguk, mind környezetük számára. (Bővebben..)

Kommunikációs tréning a személyes hatékonyság fokozására.

Népszerűségünk boldogságunk, jövedelmünk nem kis mértékben attól függ, hogy hogyan tudunk bánni az emberekkel. Anyagi megbecsülésünknek csak kisebb része köszönhető szakmai tudásunknak, mintegy 60-80%-ban az emberi érintkezések terén megnyilvánuló készségek a meghatározók. A hatékony kommunikáció haszna az élet minden területén felbecsülhetetlen: házastársi kapcsolatunkban, gyermekünk nevelésében, munkahelyi előmenetelünkben és ügyfeleinkkel való tárgyalásban egyaránt sikeresebbek leszünk. (Bővebben..)