Tréningek

Személyiségünk a munkaeszközünk

Személyes hatékonyságunk – ismereteinken, tudásunkon kívül – elsősorban attól függ, hogyan bánunk önmagunkkal és másokkal. Gondolataink, érzéseink befolyásolják testünk, sejtjeink működését, testérzéseink pedig nagymértékben meghatározzák érzéseinket, gondolatainkat. A tréning célja tudatosítani – és ezáltal módosítani, harmonizálni – ezeket a folyamatokat. Tudatosítani és fejleszteni személyiségünk működését, azt, ahogyan mások hatnak ránk, illetve mi hatunk másokra. (Bővebben..)

Enneagram tréningek

Az Enneagram egy személyiségtipológia, az embereket hajlamaik és bizonyos rögzült viselkedési mintáik alapján 9 csoportba sorolja. Sikerének titka, hogy amíg a legtöbb személyiségtipológia csak leírja, jellemzi a különböző típusokat, addig ez segítséget is nyújt, irányt mutat a kívánt változás irányába. Ha felismertük a típusunkat, az segít meglátni a hibáinkat, és így szembenézhetünk velük, és túlléphetünk rajtuk. Ugyanígy, az enneagram segít megtalálni azt, amihez valóban tehetségünk van. Minden típusú ember egyéni bánásmódot igényel, ezért az enneagram nagy szolgálatot tehet a társas kapcsolatok építésekor is a magánéletben és a munkahelyen egyaránt. (Bővebben..)

Stressz- és konfliktuskezelés

A tréning célja egyrészt egészségünk, jó közérzetünk megőrzésére hatékony stresszkezelő és stresszoldó technikák elsajátítása. Másrészt megfelelő, hatékony konfliktuskezelési technikákkal a stressz mérséklése mind önmaguk, mind környezetük számára. (Bővebben..)

Kommunikációs tréning a személyes hatékonyság fokozására.

Népszerűségünk boldogságunk, jövedelmünk nem kis mértékben attól függ, hogy hogyan tudunk bánni az emberekkel. Anyagi megbecsülésünknek csak kisebb része köszönhető szakmai tudásunknak, mintegy 60-80%-ban az emberi érintkezések terén megnyilvánuló készségek a meghatározók. A hatékony kommunikáció haszna az élet minden területén felbecsülhetetlen: házastársi kapcsolatunkban, gyermekünk nevelésében, munkahelyi előmenetelünkben és ügyfeleinkkel való tárgyalásban egyaránt sikeresebbek leszünk. (Bővebben..)