Kurzusok

Reiki I.

A Reiki I. tanfolyamon a résztvevők meditációkon és gyakorlatokon keresztül ráhangolódnak az univerzális intelligens energiára, a szeretetteljes energia-átadásra, elsajátítják az energiával való gyógyítás alapjait. A beavatásokon keresztül megtapasztalják a belső, gyógyító csatornák megnyílását, és saját energiaszintjük megemelkedését. Gyakorlás során megtanulják a kezeléshez szükséges kézpozíciókat. (Bővebben..)

Betegségek pszichoszomatikus szemlélete

A kurzus célja a pszichoszomatikus betegségszemlélet kialakítása. Annak bemutatása, hogy a mentális és pszichés funkciók a vegetatív és hormonális szabályozáson keresztül szoros összefüggésben állnak a sejtek, szervek, szervrendszerek szomatikus működésével. Foglalkozunk a stressz és betegség összefüggéseivel, a stressz rizikófaktor szerepével egyes betegségek kialakulásában. Sorra vesszük az egyes szervek, szervrendszerek betegségeinek hátterében fellelhető pszichológiai tényezőket. (Bővebben..)

Női test – női lélek

Nőnek lenni jó, nőnek lenni érték, nőnek lenni öröm. A mindennapi stresszben, rohanásban, hajlamosak vagyunk erről megfeledkezni. Nőnek lenni jó, de nem könnyű. Annyi elvárásnak kellene megfelelnünk. Tréningünkön arra keressük a választ, hogy Mit jelent számodra Nőnek lenni? A külső elvárásoktól függetlenül Te hogyan szeretnéd megélni nőiességedet? Hogyan juthatsz közelebb legbelső női energiáidhoz? (Bővebben..)