Párkapcsolati tanácsadó Képzés

Senki nem azért kezd el egy párkapcsolatot, hogy megkeserítse párja életét. Senki nem azzal a szándékkal köt házasságot, hogy később elváljon. Akkor miért olyan kevés a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat? Miért van az, hogy a nyugati kultúrákban a házasságoknak már több mint fele már válással végződik?

Bármit csinálunk, előbb felkészülünk rá. Egyvalamihez nem kell „papír”: a párkapcsolathoz. A házasságba is teljesen felkészülés nélkül vágunk bele. Hiszen évezredek óta minden férfi és minden nő tudja mindazt, ami ehhez kell - gondoljuk. Vajon tényleg tudja? Ha körülnézünk, ismeretségi körünkben hány jól működő, harmonikus kapcsolatot, házasságot látunk?

Ma Magyarországon a házasságok több mint fele válással végződik, és a fennmaradók nagy részéről sem lehet elmondani, hogy felhőtlenül boldogok. Saját terápiás, mediációs és coaching gyakorlatunk azt mutatja, hogy nő az igény a párkapcsolati tanácsadás iránt. Egyre több emberben/párban tudatosul ugyanis, hogy a párkapcsolat minősége döntően befolyásolja az élet más területeit, sőt, az egészséget is. (Épp ezért saját magunknak sem árt, ha birtokában vagyunk annak a tudásnak/képességnek, amellyel saját kapcsolatunkat karbantarthatjuk).

A párkapcsolati tanácsadás hihetetlen javulást hozhat a párok családok életminőségébe. Magától értetődik: a párkapcsolati tanácsadáshoz tanácsadókra van szükség. Ezért döntöttünk úgy, hogy sok éves tréneri, tanácsadói és felsőoktatásban eltöltött oktatói tapasztalatunkkal 100 órás Párkapcsolati Tanácsadó Képzést indítunk.

Olyanoknak, akik többet akarnak tudni a párkapcsolatokról, hogy megelőzhessék saját kapcsolatuk hanyatlását, és ezen felül segíteni tudjanak másoknak, hogy azok boldogabb, kiegyensúlyozottabb, sikeresebb kapcsolatban éljék le további életüket. Azoknak, akik hivatásuknak érzik, hogy másoknak segítsenek, kellő élettapasztalattal, felsőfokú végzettséggel, magas fokú ön- és emberismerettel rendelkeznek, és nyitottak az emberi kapcsolatok sokféleségével szemben.

Mi ketten a párommal hiszünk abban, hogy missziónk van, amit egyedül nem tudunk betölteni. Tudásunkat, élettapasztalatunkat, és a szerelmünk adta élményeket felhasználva tovább akarjuk adni mindazt, amit tudunk. Azt szeretnénk, hogy a párok ne várják meg, amíg menthetetlenné válik, kiürül a kapcsolat, hanem idejében forduljanak szakemberhez segítségért. Ehhez tanácsadók kellenek. Hiteles, jó tanácsadók. Ha akarod, az lehetsz. Tőlünk megtanulhatod.

Részletek (időpontok, helyszín, tematika) itt.